pagină start english


Filadelfia Group – transporturi şi turism //

Filadelfia Group reprezintă un grup puternic ce include cinci companii importante care oferă servicii în domeniul transportului intern şi internaţional de persoane şi marfă, iar mai nou, în domeniul turistic. Grupul şi-a câştigat, renumele unui partener de încredere, puternic, preocupat în permanenţă să ofere servicii de calitate clienţilor şi partenerilor, satisfăcând aşteptările acestora la un nivel mai înalt decât concurenţa.


Problemă

Tea a preluat imaginea acestui conglomerat de firme, care avea nevoie de dezvoltarea unei arhitecturi a brandului, stabilirea unei strategii vizuale coerente pentru membri grupului şi o comunicare de corporaţie unitară cu diferitele segmente ţintă.


Soluţie

Identitatea corporativă a fost supusă unui proces de revitalizare, astfel încât notorietatea brandului să fie păstrată ca un atuu important în dezvoltarea membrilor grupului. Pentru început, logotipul a fost transformat astfel încât să ilustreze mai bine valorile grupului - stabilitate şi unitate, dar şi dinamism – în concordanţă cu profilul clientului. Strategia dezvoltată ulterior a repoziţionat brandul de corporaţie, impunând şi un design unitar pentru toate materialele de comunicare ale grupului. Din cadrul grupului Filadelfia face parte şi Tabita Tour – firmă de transport internaţional de persoane. Pentru acestă firmă a fost creată o identitate cu asocieri directe cu cea a grupului, dar şi cu o amprentă vizuală personalizată, de impact, uşor identificabilă. Logotipul a fost creat pornind de la valorile asociate grupului, completate cu cele proprii – flexibilitate, profesionalism, receptivitate. Simbolul face trimitere directă la ‘itinerar’, ‘călătorie’, dar şi la prima literă a numelui firmei.


Url www.filadelfia-group.ro