pagină start english


Epinvest – idei de încredere //

Epinvest este o firmă de distibuţie şi servicii în domeniul sculelor electrice, termotehnicii şi a utilajelor de construcţii, asigurând vânzarea şi service-ul unor produse de calitate. Abordarea diferită a pieţei a permis ca Epinvest să conştientizeze că viitorul aparţine calităţii şi să acţioneze în consecinţă.


Problemă

Dezvoltarea companiei şi diversificarea mărcilor / produselor comercializate au făcut ca Epinvest să opteze pentru un proces de rebranduire. Fiind cea mai mare firmă de profil din Transilvania, vechea imagine şi lipsa unei abordări unitare avea implicaţii negative asupra vânzărilor.


Soluţie

Tea a transformat imaginea Epinvest pornind de la avantajele companiei: seriozitate, diversitate, deschidere. Amprenta vizuală face trimitere directă la numele firmei, paleta cromatică fiind selectată astfel încât să pună în valoare atributele de marcă – albastrul ce inspiră încredere, sugerând, în combinaţie cu roşu, diversitatea, ambele incorporate într-o formă flexibilă, deschisă. Epinvest oferă, pe lângă produse, şi servicii de consultanţă şi service profesionale, aspect valorificat cu succes de sloganul propus de Tea - ‘idei de încredere’.


Url www.epinvest.ro