pagină start english


Ecolution - soluţia ecologică //

Ecolution este un producător de ţesături ecologice fondat în 1990 în Transilvania, Romania. Cânepa, datorită tradiţiei din domeniu, a fost aleasă ca material de bază pentru a produce ţesături naturale de calitate, în pe cel mai ecologic mod posibil. Parte din succesul lui Ecolution se regăseşte în promovarea unei identităţi unitare şi coerente pe piaţa de modă ecologică.


Problemă

Comunicarea eficientă în acestă nişă este un obiectiv complex - pe de o parte este o respingere generală a tot ceea ce înseamnă consumerismul şi metodele sale de marketing, iar pe de altă parte folosindu-le, pentru că implementarea unei imagini de succes este dificilă în absenţa lor.


Soluţie

Tea a sincronizat comunicarea vizuală a Ecolution, printr-o abordare holistică în găsirea imagini de brand profesionist. De la site la packaging, materiale tipărite şi stand expoziţional, Ecolution era reprezentat de aceaşi imagine orientată către modă, dar cu accent pe ecologie. Azi Ecolution este un personaj internaţional important în lumea modei ecologice.