pagină start english


Canah – raport optim omega 3&6 //

Canah se concentrează pe utilizarea eficientă şi ecologică a unei resurse exploatate de mii de ani - cânepa. Îmbinând tradiţia şi inovaţia tehnologică, Canah ne oferă calea spre o viaţă sănătoasă şi echilibrată. recunoscut pentru proprietăţile sale nutritive, uleiul de cânepă Canah este singurul ulei comestibil cu procent ideal de acizi graşi sănătoşi - Omega 3 şi Omega 6, care constituie în acelaşi timp o sursă substanţială de vitamina E.


Problemă

Canah a solicitat serviciile Tea pentru continuarea dezvoltării designului graphic a ambalajelor, a designului materialelor POSM, realizării de imagini pentru CANAH, şi a implementării sitului web. Designul păstrează valorile brand-ului, extinzându-le în teritoriul vizual şi poziţionând produsul ca unul premium.


Soluţie

În urma briefingului clientului, s-a finalizat personalizarea ambalajelor - simplu şi puternic, cu un impact mare la raft. Designul pune în valoare calităţile ambalajului, apelând la un contrast cromatic puternic pentru a maximiza vizibilitatea. O serie de imagini evocatoare realizate cu produsulele CANAH, şi cele câteva materiale POSM realizate împreună, ajută la câştigarea “hearts and minds” a cumpărătorilor. Situl vine în completarea liniei ambalajelor – simplu, curat, la obiect, păstrând şi o notă jucăuşă în abordarea nonconformistă a navigării, permiţând în acelaşi timp includerea posibilităţii shoppingului online. O campanie Google Adwords a ajutat la popularizarea CANAH în mediul virtual.


Url www.canah-shop.ro