pagină start english


AGS – o companie dedicată excelenţei //

Fondat în 1997, la Cluj-Napoca, Alfa Global Solutions (AGS) oferă o varietate largă de soluţii IT, de la dezvoltare şi testare software până la consultanţă IT şi suport. AGS se axează pe oferirea unor soluţii pentru reducerea costurilor, pentru dezvoltarea de software de calitate şi găsirea unor soluţii IT excelente pentru dezvoltarea afacerilor. deasemena, oferă şi servicii profesionale de outsourcing.


Problemă

Au existat o serie încercări de colaborare nereuşite cu alte firme, pentru găsirea unui limbaj vizual care să exprime corect valorile mărcii, care au creat o oarecare neîncredere în acceptarea unei soluţii simple şi eficiente.


Soluţie

Tea a dezvoltat identitatea vizuală, urmărind crearea unei imagini unitare de calitate, care să reflecte sloganul companiei - "dedicat excelenţei". De asemenea, s-a urmărit ca implementarea aplicaţiilor să respecte regulile trasate de linia identitară, astfel încât imaginea promovată de companie prin intermediul materialelor de prezentare să fie una unitară şi coerentă. Designul scoate în evidenţă valorile asociate brandului – calitate, excelenţă, profesionalism. situl a fost şi el creat astfel încât să respecte regulile de identitate vizuală a brandului şi cerinţele tehnice implicate de profilul clientului – soluţiii IT.


Url www.ags.ro